e
Banner

Etiketler: otomotiv lojistiği



PAN Lojistik’ten deneyim ve global know-how gücüyle JIT çözümler



Otomotiv lojistiğinde uzmanlaşan PAN Lojistik, “Spare Parts Logistics” servisleriyle sürdürülebilir çözümler sunuyor. Otomotiv OEM ve satış sonrası yedek parça taşımalarında yıllar içinde bölgesel deneyim ve global bir know-how kazandıklarını vurgulayan Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, “Yedek parça lojistiği  odaklı, zaman ve maliyet avantajlı, ‘hayır’ın cevap olmadığı, sürdürülebilir çözüm üretmek temel amacımız” dedi. 




Mars Logistics ‘Milk Run' ile zaman ve maliyet tasarrufu sunuyor


Yayın: 21-03-2023
Kategori: Lojistik

Mars Logistics, otomotiv sektörüne depolamadan stoklamaya, bitmiş araç lojistiğinden Milk Run taşımacılığa kadar geniş yelpazede sunduğu hizmetlerle destek sağlıyor. 7 yıl önce başlattıkları Milk Run hizmetinin yoğun talep gördüğünü belirten Mars Logistics Otomotiv Grubu Genel Müdür Yardımcısı Abdülkadir Yanık, arızalara karşı yedek araçlar ile çalıştıkları organizasyon kapsamında günlük yaklaşık 48 tur gerçekleştirdiklerini söyledi. 




Lima Logistics otomotivde payını ikiye katlayacak


Yayın: 21-03-2023
Kategori: Lojistik

Lima Logistics otomotiv endüstrisine yönelik 7/24 müşteri hizmetleri ve havalimanı servisleriyle özel çözümler üretiyor. Otomotiv lojistiğinin iş hacimleri içinde yüzde 40’a yakın pay aldığını vurgulayan Lima Logistics Otomotiv Müdürü Ramazan Bedir, yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirecekleri yeni yatırımlarla önümüzdeki beş yılda bu alandaki taşıma hacimlerini ve pazar paylarını iki katına çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. 




Batu Logistics’in entegre çözümleri büyük rağbet görüyor



Batu Logistics, otomotiv ve tekstil sektörünün tam zamanlı ve hızlı teslimat taleplerine entegre lojistik hizmetleriyle çözüm sunuyor. “Otomotiv lojistiği toplam iş hacmimiz içerisinde yüzde 35’lik bir paya sahiptir. Taşımalarımızın yüzde 30’luk bir bölümünü de tekstil ürünleri oluşturuyor” diyen Batu Logistics Genel Müdürü Efe Göktuna, intermodal askılı taşımacılık ürünlerinin tekstil, Just-In-Time operasyonlarının ise otomotiv sektörü tarafından rağbet gördüğünü söyledi. 




Otomotiv Lojistiğinde Yeniden Şekillenen Yol!


Yayın: 21-12-2023
Kategori: Lojistik Vizyon

Tevfik Diker - Chery Türkiye Lojistik Müdürü